این دستور را درست کردی؟
خورش آلو و گردو سمنان
معرفی
مواد اولیه خورش آلو و گردو سمنان
برای 2 نفرمواد اولیه خورش آلو و گردو سمنان
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد بزرگ
به میزان لازم
150 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش آلو و گردو سمنان
آماده سازی
مرحله 1
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس قیمهای خردش کنید.
-
آلو را بشویید و در یک کاسه آب حدود 10 دقیقه بخیسانید.
-
پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آن را به صورت رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
گردو را رنده یا آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن نصف زردچوبه را بزنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید، سپس به آن آب اضافه کنید تا بجوشد.
مرحله 3
آب که جوشید، گردو را به گوشت اضافه کنید تا باهم بپزند.
مرحله 4
در ظرفی جداگانه، نیم دیگر پیاز را سرخ کنید، بعد نصف دیگر زردچوبه را بزنید و آلو بخارا را در آن بریزید و تفت دهید. در ادامه شکر و آبغوره را اضافه کرده و بعد از چند غل حرارت را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
-
میتوانید شکر و آبغوره را در پایان پخت به همراه رب انار اضافه کنید.
مرحله 5
وقتی گوشت پخت، مخلوط آلو آماده شده در مرحله قبل را اضافه کنید.
مرحله 6
در نهایت رب انار را در خورش بریزید و اجازه دهید غذا خوب بجوشد تا مزهدار شود و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
-
میزان روغن، نمک و ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟