این دستور را درست کردی؟
خورش گردو با کدو
مواد اولیه خورش گردو با کدو
برای 2 نفرمواد اولیه خورش گردو با کدو
2 قاشق غذاخوری
150 گرم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
3 عدد متوسط
75 گرم
سهچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه خورش گردو با کدو
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
- گردو را آسیاب کنید.
- پیاز و کدو را شسته و پوست بگیرید.
- پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- کدو را مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن فلفل (درصورت تمایل) و زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.
مرحله 2
حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
در این فاصله گردو را در ظرفی دیگر با کمی روغن تفت دهید تا در حین اضافه کردن آن به غذا، بهتر روغن پس بدهد.
مرحله 4
وقتی آبِ غذا جوش آمد، گردو را به آن اضافه کنید.
مرحله 5
وقتی به اواخر پخت گوشت نزدیک شدید، در ظرفی جداگانه روغن بریزید و کدو را در آن تفت دهید.
-
در صورت تمایل میتوانید رب انار و رب گوجه را به کدو اضافه کنید و کمی با آن تفت دهید. در این صورت دیگر نیازی به استفاده از رب گوجه و رب انار در مراحل بعد نیست.
مرحله 6
پس از اینکه گوشت پخت و گردو روغن پس داد، کدو را اضافه کنید.
مرحله 7
در این مرحله آبغوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
- اگر در مرحله 5 رب گوجه و رب انار را با کدو ترکیب نکردید، در این مرحله آنها را به خورش اضافه کنید.
مرحله 8
در نهایت برای ملس شدن خورش، شکر بریزید و پس از کمی جوشیدن غذا را سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
-
اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها