slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش گردو با کدو

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش گردو با کدو

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش گردو با کدو

رب انار

2 قاشق غذاخوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

150 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

کدو حلوایی (تکه)

3 عدد متوسط

گردو

75 گرم

شکر

سه‌چهارم پیمانه

رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل)

1 قاشق مرباخوری

آبغوره

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه خورش گردو با کدو

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.
  2. گردو را آسیاب کنید.
  3. پیاز و کدو را شسته و پوست بگیرید.
    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
    • کدو را مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن فلفل (درصورت تمایل) و زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2

حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله 3

در این فاصله گردو را در ظرفی دیگر با کمی روغن تفت دهید تا در حین اضافه کردن آن به غذا، بهتر روغن پس بدهد.

مرحله 4

وقتی آبِ غذا جوش آمد، گردو را به آن اضافه کنید.

مرحله 5

وقتی به اواخر پخت گوشت نزدیک شدید، در ظرفی جداگانه روغن بریزید و کدو را در آن تفت دهید.

  • در صورت تمایل می‌توانید رب انار و رب گوجه را به کدو اضافه کنید و کمی با آن تفت دهید. در این صورت دیگر نیازی به استفاده از رب گوجه و رب انار در مراحل بعد نیست.

مرحله 6

پس از اینکه گوشت پخت و گردو روغن پس داد، کدو را اضافه کنید.

مرحله 7

در این مرحله آبغوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.

  • اگر در مرحله 5 رب گوجه و رب انار را با کدو ترکیب نکردید، در این مرحله آن‌ها را به خورش اضافه کنید.

مرحله 8

در نهایت برای ملس شدن خورش، شکر بریزید و پس از کمی جوشیدن غذا را سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌ونیم کاهش می‌یابد.

  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها