زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش گردو با کدو

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش گردو با کدو

رب انار

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع

6 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

کدو‌حلوایی (تکه)

3 عدد متوسط

گردو

75 گرم

شکر

سه‌چهارم پیمانه

رب‌ گوجه‌فرنگی (در صورت تمایل)

1 قاشق مرباخوری

آبغوره

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه خورش گردو با کدو

آماده سازی

مرحله 1

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید. گردو را آسیاب کنید. پیاز و کدو را شسته و پوست بگیرید. پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید. کدو را مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن فلفل (درصورت تمایل) و زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2

حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله 3

در این فاصله گردو را در ظرفی دیگر با کمی روغن تفت دهید تا در حین اضافه کردن آن به غذا، بهتر روغن پس بدهد.

مرحله 4

وقتی آبِ غذا جوش آمد، گردو را به آن اضافه کنید.

مرحله 5

وقتی به اواخر پخت گوشت نزدیک شدید، در ظرفی جداگانه روغن بریزید و کدو را در آن تفت دهید. در صورت تمایل می‌توانید رب انار و رب گوجه را به کدو اضافه کنید و کمی با آن تفت دهید. در این صورت دیگر نیازی به استفاده از رب گوجه و رب انار در مراحل بعد نیست.

مرحله 6

پس از اینکه گوشت پخت و گردو روغن پس داد، کدو را اضافه کنید.

مرحله 7

در این مرحله آبغوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد. اگر در مرحله 5 رب گوجه و رب انار را با کدو ترکیب نکردید، در این مرحله آن‌ها را به خورش اضافه کنید.

مرحله 8

در نهایت برای ملس شدن خورش، شکر بریزید و پس از کمی جوشیدن غذا را سرو کنید. نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌ونیم کاهش می‌یابد.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها