این دستور را درست کردی؟
خورش گردو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش گردو
برای 2 نفررب انار
2 قاشق غذاخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
گوشت گوسفند
250 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گردو
100 گرم
طرز تهیه خورش گردو
آمادهسازی
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را خورشتی خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
- گردو را رنده کرده یا آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مدنظر روغن بریزید. وقتی روغن گرم شد، پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، بعد به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
وقتی پیاز طلایی شد گوشت را در پیاز تفت دهید. وقتی رنگ گوشت برگشت، به آن آب اضافه کنید. اول حرارت زیاد باشد تا آب بهجوش آید بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
وقتی آب غذا بهجوش آمد و گوشت نیمپز شد، گردو را اضافه کنید.
مرحله 4
پسازآنکه گوشتِ خورش پخت و گردو روغن پس داد، رب انار و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مزهها به خورد هم بروند و خورش غلیظ شود و جابیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- مقدار رب انار بسته به غلظت آن میتواند کمتر یا بیشتر شود.
- مقدار شکر بسته به ترشی یا شیرینی رب انار و ذائقه شما قابل تغییر است؛ بهتر است شکر را کمکم اضافه کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
- درصورتی که آسیاب در دسترس ندارید میتوانید از رنده، غذاساز یا چرخگوشت استفاده کنید. در صورت استفاده از چرخگوشت حتما بعد از چرخ گردو، یک پیاز هم چرخ کنید تا گردوهای جامانده در چرخگوشت خارج شوند.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبسرد استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها