زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش گردو

3.5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

رب انار

2 قاشق غذاخوری

روغن‌مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گردو

100 گرم

طرز تهیه خورش گردو

آماده‌سازی

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را خورشتی خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. گردو را رنده کرده یا آسیاب کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه مدنظر روغن بریزید. وقتی روغن گرم شد، پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، بعد به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

وقتی پیاز طلایی شد گوشت را در پیاز تفت دهید. وقتی رنگ گوشت برگشت، به آن آب اضافه کنید. اول حرارت زیاد باشد تا آب به‌جوش آید بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 3

وقتی آب غذا به‌جوش آمد و گوشت نیم‌پز شد، گردو را اضافه کنید.

مرحله 4

پس‌ازآن‌که گوشتِ خورش پخت و گردو روغن پس داد، رب انار و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مزه‌ها به خورد هم بروند و خورش غلیظ شود و جابیفتد.

سلام.داخل لیست مواد اولیه نباید گوشت میبود؟ننوشتید

مامان شاهان۲۷ بهمن ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها