![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-stew/potato_stew_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-stew/potato_stew_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه خورش سیب زمینی
2 قاشق چایخوری
100 گرم
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
10 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مد نظر برای پخت خورش، ابتدا گوشت را در کمی روغن تفت دهید و به آن آب اضافه کنید تا بپزد.
مرحله 2
در ظرفی جداگانه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
پودر بادام (یا گردو)، نمک و فلفل را با مقداری کره به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 4
حالا پودر هل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
مرحله 5
در نهایت به مواد رب گوجه بزنید و تفت دهید تا رنگ رب شود.
مرحله 6
همه مواد داخل تابه را به همراه گشنیز و پیازچه خرد شده و آلو به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
مرحله 7
در این فاصله سیبزمینی را در روغن سرخ کنید و بعد از آنکه خورش جا افتاد، آن را به همراه آبلیمو به خورش اضافه کنید.
نوش جان!
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- به جای آبلیمو میتوانید از ترکیب 1 قاشق غذاخوری سرکه و 1 قاشق غذاخوری شیره استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
میشه گردو نریخت؟
فاطمه بلند۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟