قیمه به
این دستور را درست کردی؟
خورش به آلو کرمان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش به آلو کرمان
برای 2 نفرآلو بخارا
100 گرم
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
آب
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)
200 گرم
زعفران (دمکرده)
یکچهارم پیمانه
به
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
دارچین (چوب)
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش به آلو کرمان
آماده سازی
مرحله 1
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای درشت خرد کنید.
پیاز و بِه را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
بِه را مکعبی خرد کنید.
آلو را بشویید و در یک کاسه آب بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زردچوبه بزنید و آب هم اضافه کنید تا گوشت نیمپز شود.
مرحله 2
پس از نیمپز شدن گوشت، آلو و به را به همراه نمک و فلفل داخل خورش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشند تا غذا جا بیفتد.
مرحله 3
در اواخر پخت، به غذا زعفران اضافه کرده و بعد از چند غل آن را سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید از کمی شکر و آبلیمو هم استفاده کنید، چون طعم خوبی به خورش میدهد و ملس میشود.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها