خورش به آلو کرمان
خورش به آلو کرمان
خورش به آلو کرمان
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
کرمان

این دستور را درست کردی؟


خورش به آلو کرمان

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش به آلو کرمان

برای 2 نفر

آلو بخارا

100 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

زعفران (دم‌کرده)

یک‌چهارم پیمانه

به

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (چوب)

1 عدد متوسط

طرز تهیه خورش به آلو کرمان

آماده سازی

مرحله 1

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای درشت خرد کنید. پیاز و بِه را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید. بِه را مکعبی خرد کنید. آلو را بشویید و در یک کاسه آب بخیسانید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زردچوبه بزنید و آب هم اضافه کنید تا گوشت نیم‌پز شود.

مرحله 2

پس از نیم‌پز شدن گوشت، آلو و به را به همراه نمک و فلفل داخل خورش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشند تا غذا جا بیفتد.

مرحله 3

در اواخر پخت، به غذا زعفران اضافه کرده و بعد از چند غل آن را سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید از کمی شکر و آبلیمو هم استفاده کنید، چون طعم خوبی به خورش می‌دهد و ملس می‌شود. نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها