این دستور را درست کردی؟
خورش به آلو قزوین
مواد اولیه خورش به آلو قزوین
برای 2 نفر3 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
200 گرم
طرز تهیه خورش به آلو قزوین
آماده سازی
مرحله 1
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
-
پیاز و به را بشویید و پوست بگیرید.
-
پیاز را بِه صورت رنده شده یا نگینی خرد کنید.
-
به را مکعبی خرد کنید.
-
-
آلو را بشویید و در یک کاسه آب حدود 10 دقیقه بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید، مقداری آب و چوب دارچین اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله 3
وقتی به انتهای پخت نزدیک شدید در ظرفی دیگر بِه را کمی در روغن تفت دهید تا هنگام پخت له نشود.
مرحله 4
پس از پختِ گوشت، نمک، فلفل، هل و گلاب را همراه بِه و آلو در خورش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشند تا غذا جا بیفتد و لعاب بیندازد.
-
چوب دارچین را قبل از سرو خارج کنید.
نوش جان!
نکتهها
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها