

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
خورش آلو اسفناج
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرزردچوبه
1 قاشق چایخوری
رب انار
2 قاشق غذاخوری
آلو بُخارا
15 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
جعفری
50 گرم
تره
50 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سیر ( حبه)
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
اسفناج
400 گرم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
آمادهسازی
آلوها، پیاز، گوشت، سیر، اسفناج، جعفری و تره را بشویید.پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.اسفناج، جعفری و تره را هم ساطوری خرد کنید.سیر را رنده کنید.گوشت را مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله 2
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سیر، زردچوبه و فلفل را هم در غذا بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. بعد آب اضافه کنید. اول حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، همین که شروع به غل زدن کرد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
در حین پخت خورش، یک تابه روی اجاق بگذارید و در آن روغن بریزید. اسفناج، جعفری و تره را در تابه تفت دهید تا آبشان کشیده شود و تغییر رنگ دهند، بعد تابه را کنار بگذارید.سبزی را زیاد سرخ نکنید. نیازی نیست تیره شوند.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، سبزی سرخ شده، آلو و نمک را در خورش بریزید و اجازه دهید کمی با بقیه مواد بپزند.
مرحله 5
در نهایت رب انار اضافه کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند تا کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.دقت کنید بعد از اضافه کردن آلوها زمان پخت زیاد طولانی نشود، چون باعث وا رفتن آنها میشود.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها