این دستور را درست کردی؟
خورش بِه اصفهان
مواد اولیه خورش بِه اصفهان
برای 2 نفرمواد اولیه خورش به اصفهان
1 عدد متوسط
150 گرم
1 قاشق غذاخوری
6 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش بِه اصفهان
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
- پیاز و به را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- به را در ابعاد دلخواه خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس زردچوبه بزنید و تفت دهید.
مرحله 2
گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، بعد مقداری آب بیفزایید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
برای حفظ ظاهر میوه بِه، آن را در کمی روغن تفت دهید (با اینکار بعد از پخت وا نمی رود). بعد بِه را در ظرفی جداگانه ریخته و با مقداری آب بپزید.
- جوشیدن بیشتر باعث خوشرنگشدنِ آن میشود، پس اگر میخواهید بِهِ پخته، رنگی زیبا و مایل به قرمز داشته باشد همزمان با بار گذاشتن گوشت، آن را بپزید.
مرحله 4
رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید، در صورت تمایل می توانید برای چاشنی کمی آبلیمو و شکر به آن اضافه کنید. (برای افزایش سرعت میتوانید میوه بِه را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، بعد به آن رب گوجه بزنید و کمی دیگر تفت دهید و این ترکیب را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و شکر در انتهای پخت گوشت، در خورش بریزید.)
- می توانید به جای شکر و آبلیمو از آلو هم استفاده کنید.
مرحله 5
پس از پخت گوشت، بِه پخته شده و رب گوجه تفت داده شده را اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها