slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
160 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


خورش بِه اصفهان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش بِه اصفهان

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش به اصفهان

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

150 گرم

شکر (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

آلو (در صورت تمایل)

4 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

2 قاشق چای‌خوری

آبلیمو (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

به

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش بِه اصفهان

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.
  2. پیاز و به را بشویید و پوست بگیرید.
    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
    • به را در ابعاد دلخواه خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس زردچوبه بزنید و تفت دهید.

مرحله 2

گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، بعد مقداری آب بیفزایید تا گوشت بپزد.

مرحله 3

برای حفظ ظاهر میوه بِه، آن را در کمی روغن تفت دهید (با اینکار بعد از پخت وا نمی رود). بعد بِه را در ظرفی جداگانه ریخته و با مقداری آب بپزید.

  • جوشیدن بیشتر باعث خوش‌رنگ‌شدنِ آن می‌شود، پس اگر می‌خواهید بِهِ پخته، رنگی زیبا و مایل به قرمز داشته باشد همزمان با بار گذاشتن گوشت، آن را بپزید.

مرحله 4

رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید، در صورت تمایل می توانید برای چاشنی کمی آبلیمو و شکر به آن اضافه کنید. (برای افزایش سرعت می‌توانید میوه بِه را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، بعد به آن رب گوجه بزنید و کمی دیگر تفت دهید و این ترکیب را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و شکر در انتهای پخت گوشت، در خورش بریزید.) 

  • می توانید به جای شکر و آبلیمو از آلو هم استفاده کنید.

مرحله 5

پس از پخت گوشت، بِه پخته شده و رب گوجه تفت داده شده را اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها