زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


طرز پخت گوشت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه طرز پخت گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه طرز پخت گوشت

آب

به میزان لازم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

دارچین ((چوب) (در صورت تمایل))

1 عدد بزرگ

گوشت گوساله ((با یا بدون استخوان))

150 گرم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

برگ بو

1 عدد بزرگ

پیاز

1 عدد متوسط

هل ((در صورت تمایل))

1 عدد بزرگ

طرز تهیه طرز پخت گوشت

آماده‌سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
  2. گوشت را خوب بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند.

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا گوشت را با پیاز، برگ بو، فلفل، زردچوبه، در صورت تمایل چوب دارچین و هل و در آخر مقداری آب بار بگذارید.

مرحله 1

وقتی گوشت پخت به آن نمک بزنید.

  • نمک را در پایان زمان پخت گوشت اضافه کنید زیرا باعث دیر پز شدن گوشت می شود.
  • وقتی گوشت پخت و آب آن کم شد آبِ گوشت را جدا کنید و کنار بگذارید تا بتوانید در غذاهای دیگر هم استفاده کنید.
  • در صورت استخوان دار بودن گوشت آن را بعد از پخت جدا کنید.
  • بسته به نوعِ غذا گوشت را بکوبید تا حالت کشدار پیدا کند یا آن را ریش ریش کنید.
  • در صورت تمایل میتوانید پیاز را کوبیده و به همراه گوشت در غذای خود استفاده کنید.
  • پس از پخت گوشت، برگ بو و چوب دارچین را خارج کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها