باقالیپلو با مرغ
این دستور را درست کردی؟
طرز پخت گوشت
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه طرز پخت گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه طرز پخت گوشت
آب
به میزان لازم
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
دارچین ((چوب) (در صورت تمایل))
1 عدد بزرگ
گوشت گوساله ((با یا بدون استخوان))
150 گرم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
برگ بو
1 عدد بزرگ
پیاز
1 عدد متوسط
هل ((در صورت تمایل))
1 عدد بزرگ
طرز تهیه طرز پخت گوشت
آمادهسازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
- گوشت را خوب بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند.
طرز تهیه
مرحله 1
ابتدا گوشت را با پیاز، برگ بو، فلفل، زردچوبه، در صورت تمایل چوب دارچین و هل و در آخر مقداری آب بار بگذارید.
مرحله 1
وقتی گوشت پخت به آن نمک بزنید.
- نمک را در پایان زمان پخت گوشت اضافه کنید زیرا باعث دیر پز شدن گوشت می شود.
- وقتی گوشت پخت و آب آن کم شد آبِ گوشت را جدا کنید و کنار بگذارید تا بتوانید در غذاهای دیگر هم استفاده کنید.
- در صورت استخوان دار بودن گوشت آن را بعد از پخت جدا کنید.
- بسته به نوعِ غذا گوشت را بکوبید تا حالت کشدار پیدا کند یا آن را ریش ریش کنید.
- در صورت تمایل میتوانید پیاز را کوبیده و به همراه گوشت در غذای خود استفاده کنید.
- پس از پخت گوشت، برگ بو و چوب دارچین را خارج کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها