باقالیپلو با مرغ
این دستور را درست کردی؟
طرز پخت گوشت
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه طرز پخت گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه طرز پخت گوشت
آب
به میزان لازم
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
دارچین ((چوب) (در صورت تمایل))
1 عدد بزرگ
گوشت گوساله ((با یا بدون استخوان))
150 گرم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
برگ بو
1 عدد بزرگ
پیاز
1 عدد متوسط
هل ((در صورت تمایل))
1 عدد بزرگ
طرز تهیه طرز پخت گوشت
آمادهسازی
مرحله 1
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.گوشت را خوب بشویید تا مو یا
خرده استخوانی به آن نماند.
طرز تهیه
مرحله 1
ابتدا گوشت را با پیاز، برگ بو، فلفل، زردچوبه، در صورت تمایل چوب دارچین و هل و در آخر مقداری آب
بار بگذارید.
مرحله 1
وقتی گوشت پخت به
آن نمک بزنید.
نمک را در پایان زمان پخت گوشت اضافه کنید زیرا باعث دیر پز شدن گوشت می شود. وقتی گوشت پخت و آب آن کم شد آبِ گوشت را جدا کنید و کنار بگذارید تا بتوانید در غذاهای دیگر هم استفاده کنید.در صورت استخوان دار بودن گوشت آن را بعد از پخت جدا کنید.
بسته به نوعِ غذا گوشت را
بکوبید تا حالت کشدار پیدا کند یا آن را ریش ریش کنید.
در صورت تمایل میتوانید
پیاز را کوبیده و به همراه گوشت در غذای خود استفاده کنید.
پس از پخت گوشت، برگ بو و
چوب دارچین را خارج کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها