آبگوشت آرد و آوه
این دستور را درست کردی؟
کباب دیگی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کباب دیگی
برای 2 نفرمواد اولیه کباب دیگی
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
گوشت گوساله
400 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
دنبه
250 گرم
ادویه بلوچی (در صورت تمایل)
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کباب دیگی
آماده سازی
مرحله1
گوشت و دنبه را خوب بشویید تا مو یا خرده استخوانی روی آنها باقی نماند، سپس خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله1
دنبهها را کف ظرف بچینید.
مرحله2
گوشتها را روی دنبهها بچینید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دنبهها آب شوند و گوشت آب بیندازد و بپزدد.
مرحله3
در پایان به غذا نمک، فلفل و ادویه بلوچی (در صورت تمایل) بزنید و بگذارید ۵ دقیقهای بماند تا گوشت و دنبه مزهدار شوند بعد سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- معمولا این کباب با مقدار زیادی گوشت پخته می شود و نیازی به آب ندارد. اما اگر مقدار گوشت کم است باید آب هم به آن اضافه شود.
- ترجیحا از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها