این دستور را درست کردی؟
گوشت و عدس
مواد اولیه گوشت و عدس
برای 2 نفرمواد اولیه گوشت و عدس
1 عدد کوچک
200 گرم
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه گوشت و عدس
آماده سازی
مرحله 1
- سیبزمینی و پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس سیبزمینی را خرد کنید.
- درصورتِ پختِ غذا با روش اول، پیاز را هم خرد کنید.
- عدس و برنج را پاک کنید و بشویید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
روش اول پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. حالا زردچوبه بزنید و کمی آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
پس از این که گوشت کامل پخت، عدس، برنج، سیبزمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید تا همه مواد بپزند و له شوند.
- اگر پس از پختِ کامل غذا، مواد له نشده بودند و غذا آبدار بود، آب را جدا کرده و مواد گوشتی و عدس را بکوبید، بعد آبِ غذا و مواد کوبیده شده را کنار هم سرو کنید.
روش دوم پخت
مرحله 1
گوشت را به همراه پیاز و زردچوبه در کمی آب بار بگذارید تا بپزد.
مرحله 2
پس از پخت کامل گوشت، عدس، برنج و سیبزمینی را نیز به غذا اضافه کنید، تا همه مواد بپزند و له شوند.
مرحله 3
در آخر و پس از پخت تمامی مواد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
- اگر پس از پختِ کامل غذا، مواد له نشده بودند و غذا آبدار بود، آب را جدا کرده و مواد گوشتی و عدس را بکوبید، بعد آبِ غذا و مواد کوبیده شده را کنار هم سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا از گوشت دنده استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها