این دستور را درست کردی؟
آش برنج مرکزی
مواد اولیه آش برنج مرکزی
برای 2 نفرمواد اولیه آش برنج مرکزی
1 عدد متوسط
100 گرم
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
نصف پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
100 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش برنج مرکزی
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.
- پیاز، سیب زمینی و هویج را بشویید و پوست بگیرید.
- هویج و سیبزمینی را مکعبی و پیاز را نگینی خرد کنید.
- برنج، لپه یا عدس را پاک کرده و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مد نظر پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل بزنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید و کمی آب به مواد بیفزایید تا گوشت بپزد.
- گوشت پخته را بکوبید.
مرحله 3
در این فاصله لپه یا عدس و برنج را با مقداری آب در ظروفی جداگانه بپزید.
مرحله 4
اواسط پخت برنج ،سیب زمینی و هویج خرد شده را هم اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 5
پس از آنکه تمامی مواد پختند، لپه یا عدس پخته و نمک و سبزی و گوشت کوبیده و در صورت تمایل آب گوشت و پیاز داغ را در آش بریزید و صبر کنید آش جا بیفتد.
مرحله 6
نعناع داغ تهیه کنید. به طرز تهیه نعناع داغ مراجعه شود.
مرحله 7
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
به جای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیم دانه ( خرده برنج یا برنج آشی ) هم استفاده کنید
عدس نیازی به خیساندن ندارد.
بهتر است لپه ای که بسیار سفت و دیر پز هست هم از شب قبل خیسانده شود.
سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر ، تره، گشنیز ، جعفری، شوید است. بهتر است از تمام این سبزی ها به اندازه مساوی بردارید و از ترکیب آنها سبزی آش را آماده کنید.برای آماده سازی یک کیلو سبزی آش باید از هر کدام به میزان 200گرم تهیه کنید و بعد از خرد کردن بسته به تعداد نفرات میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
البته بر حسب ذائقه میتوانید میزان یکی از سبزی ها را کمتر یا بیشتر نمایید اما میزان گفته شده استاندارد و بهترین حالت ممکن است چون افزودن مقداری زیادی از یک سبزی بسته به نوع آن ممکن است باعث تلخی یا تغییر طعم کلی آش شود.پس بهتر است استاندارد رعایت شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها