زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش گردو اسفناج

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش گردو اسفناج

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

گردو (پودر)

100 گرم

اسفناج

150 گرم

روغن‌مایع

4 قاشق غذاخوری

آبغوره

نصف قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب انار

نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش گردو اسفناج

آماده سازی

مرحله 1

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.گردو را به صورت آسیاب یا رنده آماده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.

مرحله 2

گوشت را در پیاز تفت دهید و بعد زردچوبه بزنید. مقداری آب در غذا بریزید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 3

در تابه‌ای روغن بریزید و گردو را در آن تفت دهید.

مرحله 4

وقتی آب غذا جوش آمد، گردو را به آن اضافه کنید.

مرحله 5

به انتهای پخت گوشت که نزدیک شدید، اسفناج را در روغن تفت دهید.

مرحله 6

وقتی گوشت پخت و گردو روغن پس داد، اسفناج را به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله 7

وقتی آب خورش کم شد و جا افتاد، نمک، رب انار و آبغوره را در آن بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد و مزه‌دار شود. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها