این دستور را درست کردی؟
خورش گردو اسفناج
مواد اولیه خورش گردو اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه خورش گردو اسفناج
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
150 گرم
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق غذاخوری
150 گرم
طرز تهیه خورش گردو اسفناج
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گردو را به صورت آسیاب یا رنده آماده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید و بعد زردچوبه بزنید. مقداری آب در غذا بریزید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
در تابهای روغن بریزید و گردو را در آن تفت دهید.
مرحله 4
وقتی آب غذا جوش آمد، گردو را به آن اضافه کنید.
مرحله 5
به انتهای پخت گوشت که نزدیک شدید، اسفناج را در روغن تفت دهید.
مرحله 6
وقتی گوشت پخت و گردو روغن پس داد، اسفناج را به آنها اضافه کنید.
مرحله 7
وقتی آب خورش کم شد و جا افتاد، نمک، رب انار و آبغوره را در آن بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد و مزهدار شود. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها