خورش کدوقرمز
این دستور را درست کردی؟
خورش کدو حلوایی همدان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش کدو حلوایی همدان
برای 2 نفرفلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
گوشت گوسفند
200 گرم
کدو حلوایی (خردشده)
2 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کدو حلوایی همدان
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند؛ سپس آن را مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی و کدو را مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در قابلمه مدنظر برای پختِ خورش روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن سرخ کنید. حالا گوشت را در پیاز بریزید، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. مقداری آب روی گوشت بریزید و درب قابلمه را ببندید(ابتدا حرارت زیاد باشد تا آب بهجوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بهآرامی بپزد.
مرحله 2
حالا گوشت را در پیاز سرخ شده تفت دهید، سپس مقداری آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
وقتی گوشت پخت، در یک تابه روغن بریزید تا گرم شود و کدو را در آن تفت دهید. رب گوجه را هم به کدو اضافه کنیدو تفت دهید تا رنگش بازشده و بوی خامی آن گرفتهشود. کمی نمک و فلفل بپاشید و بعد از تفت دادن، محتویات تابه را داخل قابلمه خورش بریزید. درب ظرف را بگذارید تا خورش رنگ و مزه بگیرد و جابیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- به هیچوجه در ابتدای پخت به خورش نمک نزنید! چون باعثِ سفت شدن و افزایش زمانِ پخت ِگوشت میشود.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها