slider image
slider image
مغز کَره‌ای
مغز کَره‌ایمغز کَره‌ای
مغز کَره‌ای
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


مغز کَره‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مغز کَره‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه مغز کَره‌ای

مغز گوسفند

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سرکه

1 قاشق غذاخوری

مواد اولیه مغز کَره‌ای

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کره

20 گرم

طرز تهیه مغز کَره‌ای

مرحله1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. مغز را به همراه پیاز درسته، سرکه، زردچوبه و نمک و فلفل، در قابلمه بریزید. وقتی که مغز پخت آن را از قابلمه خارج کرده و در یک بشقاب تکه‌تکه کنید.

  • مغز باید در حدی بپزد که رگه‌های صورتی‌اش تغییر رنگ دهد.

مرحله2

حالا مغز را با کره و در صورت تمایل کمی نمک و فلفل، در تابه بریزید و تفت دهید و با لیمو ترش تازه یا آب‌نارنج میل کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، ادویه‌جات و نمک برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها