slider image
slider image
آش شیره با کدو
آش شیره با کدوآش شیره با کدو
آش شیره با کدو
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
همدان

این دستور را درست کردی؟


آش شیره با کدو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش شیره با کدو

برای 2 نفر

مواد اولیه آش شیره با کدو

پیاز

1 عدد متوسط

بلغور گندم

نصف پیمانه

لوبیا سفید

1 پیمانه

آب

به میزان لازم

کره

50 گرم

کدو حلوایی

200 گرم

دارچین

به میزان لازم

آب گوشت (یا عصاره گوشت، البته درصورت تمایل)

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیره انگور

به میزان لازم

طرز تهیه آش شیره با کدو

آماده‌سازی

مرحله 1

  1. کدو را بشویید، به قطعات کوچک تقسیم کنید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. بلغور گندم و لوبیا سفید را جداگانه پاک کنید و بشویید.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

لوبیا سفید را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید. کدو را هم در ظرفی دیگر، کمی بپزید.

  • می‌توانید به‌جای پختِ کدو، آن را در کمی کره تفت دهید تا طعم بهتری بگیرد و بافت خود را حفظ کند.

مرحله 2

در یک قابلمه، بلغور گندم را با مقداری آب و کره، روی حرارت ملایم بپزید.

مرحله 3

در یک تابه، پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود.

مرحله 4

وقتی بلغور پخت و لعاب انداخت، کدو پخته را به‌همراه آبِ گوشت (یا مقداری آب)، پیازداغ، لوبیای پخته و نمک به آن اضافه کنید.

  • برای مشاهده طرز تهیه آبِ گوشت کلیک کنید.

مرحله 5

وقتی آش جا افتاد، با دارچین تزیین کرده و با شیره انگور سرو کنید.

  • قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد می‌شود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریع‌تر پختنش کمک می‌کند.
  2. در دستور اصلی این آش، استفاده از آبِ گوشت برای بهتر شدن طعم و مزه آن توصیه شده است، اما اگر آبِ گوشت در دسترس‌تان نبود، می‌توانید به همان میزان آب در آش بریزید. حتی می‌توانید از عصاره‌های موجود با طعم گوشت استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها