![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/butternut-squash-and-syrup-aash/butternut_squash_and_syrup_aash_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/butternut-squash-and-syrup-aash/butternut_squash_and_syrup_aash_t_hese_tazegi.jpg)
شیرین
مواد اولیه آش شیره با کدو
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 پیمانه
به میزان لازم
50 گرم
200 گرم
به میزان لازم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
آمادهسازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
لوبیا سفید را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید. کدو را هم در ظرفی دیگر، کمی بپزید.
مرحله 2
در یک قابلمه، بلغور گندم را با مقداری آب و کره، روی حرارت ملایم بپزید.
مرحله 3
در یک تابه، پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود.
مرحله 4
وقتی بلغور پخت و لعاب انداخت، کدو پخته را بههمراه آبِ گوشت (یا مقداری آب)، پیازداغ، لوبیای پخته و نمک به آن اضافه کنید.
مرحله 5
وقتی آش جا افتاد، با دارچین تزیین کرده و با شیره انگور سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟