![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/khashil/khashil_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/khashil/khashil_t_hese_tazegi.jpg)
105 دقیقه
خشیل
شیرین
3.5
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
یک و نیم گرم
به میزان لازم
مرحله 1
بلغور گندم را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
آرد را الک کنید و کمی آب اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، بعد آن را در قابلمه بریزید و هم بزنید؛ سپس خمیر را از کناره ظرف به وسط جمع کنید و دور تا دور قابلمه کمی آب بریزید. درِ قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.
مرحله 3
پس از دم کشیدنِ غذا، آن را در ظرف گودی بکشید و وسطش را خالی کنید؛ سپس رویش کره بیندازید و بگذارید آب شود، بعد شیر و شیره انگور (می توانید عسل یا شکر هم بریزید) را روی غذا بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟