این دستور را درست کردی؟
آش بلغور کرمان
مواد اولیه آش بلغور کرمان
برای 2 نفرمواد اولیه آش بلغور کرمان
به میزان لازم
نصف پیمانه
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 پیمانه
به میزان لازم
1 پیمانه
3 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بلغور کرمان
آماده سازی
مرحله 1
- عدس، باقلا، ماش، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- پیازها را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بلغور را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
نخود و لوبیا سفید را با هم یا جداگانه بپزید و آبکش کنید.
- در صورت استفاده از لوبیا چیتی آن را حتما جداگانه بپزید.
مرحله 3
در این فاصله در صورت تمایل به استفاده از عدس، باقلا و ماش آنها را هم جداگانه بپزید.
- در زمان پخت عدس و ماش، درِ ظرف را نبندید تا پوستههایشان جدا نشوند.
مرحله 4
وقتی بلغور پخت و لعاب داد، آبِ قلم را بههمراه نخود و لوبیا پخته (و در صورت تمایل عدس، ماش و باقلا) به آن اضافه کنید. (بهع طرز تهیه آب قلم مراجعه کنید.)
مرحله 5
در تابهای پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 6
بلافاصله پیازداغ را بههمراه زیره، فلفل و نمک به آش اضافه کنید و بگذارید غذا روی حرارت ملایم جا بیفتد.
مرحله 7
پس از جا افتادن آش، آن را با دارچین تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میتوانید در این آش پیاز داغ فراوان بریزید.
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آبِ آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
- اگر دوست داشتید، میتوانید، جداگانه گوشت هم بپزید و در مرحله 6 به آش اضافه کنید. (به طریقه پخت گوشت مراجعه کنید.)
- برای گرفتن بوی زهم گوشت آن را با پیاز درسته بپزید و بعد پیاز را جدا کنید یا بکوبید و به گوشت اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها