این دستور را درست کردی؟
آش قلم
مواد اولیه آش قلم
برای 2 نفرمواد اولیه آش قلم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
نصف عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
150 گرم
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش قلم
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا قرمز، عدس و نخود را پاک کنید و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی کنید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- قلم گاو را هم بشویید.
روش پخت اول
مرحله 1
آب قلم تهیه کنید. گوشت را بپزید.
- لطفاً برای مشاهده طرز تهیه آب قلم و طریقه پخت گوشت، در بالا روی هر کدام کلیک کنید.
مرحله 2
بلغور گندم، نخود، لوبیا قرمز و عدس را جداگانه بپزید.
- موقع پختن بلغور گندم آن را هم نزنید تا ته نگیرد.
- در زمان پختِ عدس، درِ قابلمه را نبندید تا پوست عدس جدا نشود.
مرحله 3
بلغور که پخت و لعاب داد، گوشتِ پخته، نخود و لوبیا و عدسِ پخته، آب قلم، نمک، فلفل، زیره سیاه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
آب قلم تهیه کنید.
مرحله 2
عدس را جداگانه بپزید.
مرحله 3
در ظرفی دیگر بلغور گندم را بپزید.
- موقع پختنِ بلغور گندم، آن را هم نزنید تا بدون تهگرفتنِ ناشی از همزدن، پخته شود.
مرحله 4
در یک قابلمه روغن بریزید و گوشت را با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد، بعد زردچوبه بزنید و کمی دیگر تفت دهید. در ادامه نخود و لوبیا را بههمراه آبِ داغ اضافه کرده و اجازه دهید همگی باهم بپزند.
مرحله 5
بعد از پخت گوشت و حبوبات، بلغور گندم، عدس پخته و آب قلم را هم به آن اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و بگذارید غذا جا بیفتد. (آش را خوب هم بزنید.)
- یک ساعت قبل از سرو آش، زیره سیاه و سیاه دانه را اضافه کنید.
- غلظت این آش باید مانند سوپ باشد.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
- ترجیحاً از گوشت گوسفندی استفاده شود.
- ترجیحاً از لوبیا قرمز محلی کرمان استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها