slider image
slider image
آش غُلور
آش غُلورآش غُلور
آش غُلور
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


آش غُلور

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش غُلور

برای 2 نفر

مواد اولیه آش غُلور

لوبیا چیتی (یا لوبیا رشتی)

نصف پیمانه

نخود

نصف پیمانه

بلغور گندم

یک و نیم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

100 گرم

طرز تهیه آش غُلور

آماده سازی

مرحله 1

  1. بلغور گندم، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
  2. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را خورشی خرد کنید.
  3. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، بعد نگینی یا خلالی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید و گوشت را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله 2

رب گوجه را به پیاز و گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا خامی‌اش گرفته شود؛ سپس آب بریزید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد.

  • بعد از پختِ گوشت، نمک و فلفل (در صورت تمایل) بزنید.

مرحله 3

در این فاصله نخود، لوبیا و بلغور را جداگانه بپزید.

  • لوبیا و نخود باید خیلی نرم باشند، اما نباید له شوند.

مرحله 4

پس از پختن و لعاب‌دادنِ بلغور، نخود و لوبیا پخته را اضافه کنید و نمک بزنید.

مرحله 5

در نهایت بعد از پختِ گوشت، مخلوط حلیم‌مانندِ بلغور، نخود و لوبیا را در ظرفی بکشید و از خوراک گوشت تهیه شده روی آن بگذارید.

  • این غذا باید غلظتی مانند حلیم داشته باشد.

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسه‌های پر از آب بخیسانید. پیشنهاد می‌شود در این مدت، چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریع‌تر پختنشان کمک می‌کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها