

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش بلغور خراسان رضوی
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش بلغور خراسان رضوی
آبِ قلم گوساله
1 پیمانه
بلغور گندم
سهچهارم پیمانه
روغنمایع
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
ماش
یکچهارم پیمانه
لوبیاچیتی (لوبیا چیتی به همراه نخود یک چهارم پیمانه)
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
نخود (نخود به همراه لوبیا چیتی یک چهارم پیمانه)
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بلغور خراسان رضوی
آماده سازی
مرحله 1
نخود، لوبیا و ماش را پاک کرده و بشویید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بلغور، نخود، لوبیا چیتی و ماش را جداگانه بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
در تابهای پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 3
پس از اینکه نخود، لوبیا چیتی و ماش پختند، آنها را بههمراه آب قلم، نمک، فلفل و پیاز داغ به بلغور پخته اضافه کرده و صبر کنید، آش جا بیفتد. (به طرز تهیه آب قلم مراجعه کنید.)
در صورت تمایل غذا با نعناداغ تزیین کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)نوش جان!
نکتهها
- بهتر است ماش، نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها