![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-dried-sweet-plum/gheimeh_with_dried_sweet_plum_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-dried-sweet-plum/gheimeh_with_dried_sweet_plum_t_hese_tazegi.jpg)
ملس
مواد اولیه خورش آلو سمنان
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
200 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
7 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
به میزان لازم
150 گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.
مرحله 2
حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد رب گوجه بیفزایید.
مرحله 3
پس از تفت رب گوجه، لپه را بههمراه مقداری آب در خورش بریزید و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله 4
در این فاصله نیم دیگر پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد آلو را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در پیاز بریزید و تفت دهید. حالا آبغوره و شکر بیفزایید و بگذارید آلو چند جوش بخورد تا نرم شود و آبِ مواد هم غلیظ شود، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 5
وقتی گوشت و لپه پختند و آب خورش کم شد، آلو تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و غلیظ شود.
مرحله 6
در این فاصله سیبزمینی را سرخ کرده و پس از پخت خورش رویش بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
درصورتی که از گوشت گوساله استفاده کنید، زمان پخت غذا به دو ساعت افزایش مییابد. همچنین در این شرایط اگر لپه را جداگانه نمیپزید، آن را باید در اواسط زمان پخت گوشت در غذا بریزید.
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) به 40 دقیقه مییابد.
اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
میتوانید بهجای گوشت قیمهای از گوشت گوشت قلقلی استفاده کنید.
این غذا با گوشت قلقلی در سمنان به خورش قلقلی با آلو شناخته می شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟