slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
متوسط

این دستور را درست کردی؟


رولت تخم مرغ و گوشت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه رولت تخم مرغ و گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه رولت تخم مرغ و گوشت

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

200 گرم

طرز تهیه رولت تخم مرغ و گوشت

آماده سازی

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید تا گرم شود، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. حالا فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد گوشت را بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله 2

نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. حالا رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود. حرارت را خاموش کنید و ظرف را کنار بگذارید.

مرحله 3

در تابه دیگری روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف تابه پهن کنید تا ببندد.

مرحله 4

هنگامی که زیر تخم مرغ بسته شد و روی آن هنوز کمی شل مانده بود، گوشت را وسط آن بریزید و دو طرف تخم مرغ را روی هم بیاورید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها