![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/meat-and-mushroom-fried-crepe/meat_and_mushroom_fried_crepe_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/meat-and-mushroom-fried-crepe/meat_and_mushroom_fried_crepe_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه رولت تخم مرغ و گوشت
1 قاشق غذاخوری
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد کوچک
200 گرم
آماده سازی
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید تا گرم شود، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. حالا فلفل دلمهای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد گوشت را بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله 2
نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. حالا رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامیاش گرفته شود. حرارت را خاموش کنید و ظرف را کنار بگذارید.
مرحله 3
در تابه دیگری روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف تابه پهن کنید تا ببندد.
مرحله 4
هنگامی که زیر تخم مرغ بسته شد و روی آن هنوز کمی شل مانده بود، گوشت را وسط آن بریزید و دو طرف تخم مرغ را روی هم بیاورید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟