این دستور را درست کردی؟
اشکنه یزدی
مواد اولیه اشکنه یزدی
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه یزدی
به میزان لازم
3 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه اشکنه یزدی
آماده سازی
مرحله 1
پیاز و سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس پیاز را نگینی و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در ظرفی مناسب روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
حالا سیبزمینی را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
مرحله 3
در این مرحله به غذا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید؛ بعد از یک تفت کوچک، آرد را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود؛ حالا آب بریزید و منتظر بمانید سیبزمینی بپزد و غذا روی حرارت ملایم به جوش بیاید.
- در صورتی که تمایل دارید پودر مرزنجوش را تفت دهید؛ آن را همین حالا اضافه کنید تا طعم غذا را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد. اما اگر بخواهید عطر آن ماندگاری بیشتری داشته باشد، اضافه کردن مرزنجوش را به مرحله آخر منتقل کنید.
مرحله 4
پس از پخت سیبزمینی، تخممرغها را در غذا بشکنید.
- در صورت تمایل میتوانید تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید، بعد به غذا اضافه کنید.
مرحله 5
اگر مرزنجوش را در مرحله 3 اضافه نکردید، پس از بسته شدن تخم مرغ، پودر مرزنجوش را داخل غذا بریزید و بگذارید 5 دقیقه دیگر هم غل بزند.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کنداما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد. .
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها