این دستور را درست کردی؟
رولت مغز
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه رولت مغز
برای 2 نفرمواد اولیه رولت مغز
مغز گوسفند
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سرکه
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ
4 عدد متوسط
آب
2 پیمانه
شیرگاو
4 قاشق غذاخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت مغز
آماده سازی
مرحله 1
- در یک کاسه تخممرغها را به همراه نمک، فلفل، شیر و آرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- مغز گوسفند را بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
مغز گوسفند را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سرکه و مقداری آب در قابلمه مناسب بپزید تا بپزد و بافتش سفت شود.
مرحله 2
پس از این که مغز گوسفند پخت، با یک چنگال رگههای روی آن را بگیرید و آن را با چاقو کمی خرد کنید؛ همچین میتوانید مغز گوسفند را بکوبید.
مرحله 3
در یک تابه روغن بریزید و تخممرغ را کف ظرف پهن کنید، دقت کنید که ضخامت تخممرغ خیلی کم یا زیاد نباشد. درب تابه را ببندید تا تخممرغ کمی بسته شود.
مرحله 4
مغز گوسفند را روی تخم مرغ بریزید و دو طرف آن را روی هم بیاورید. غذای شما آماده است.
نکتهها
نکات
- میزان روغن، ادویهجات و نمک برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟