این دستور را درست کردی؟
ساندویچ مرغ گریل
مواد اولیه ساندویچ مرغ گریل
برای 2 نفرمواد اولیه ساندویچ مرغ گریل
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
350 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل
آماده سازی
مرحله 1
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید، آن را بین کیسه فریزر یا سلفون بگذارید و با بیفتک کوب آنقدر روی آن بزنید که نازک شود.
مرحله 2
مرغ را با فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، سس باربیکیو، آبلیمو و آویشن مخلوط کنید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شوند. بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید تا مزه ها به خوبی به خورد مرغ بروند.
مرحله 1
تابه گریل را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، آن را با مقداری روغن چرب کنید. تکههای مرغ را در تابه بیندازید و هر طرف آنها را به مدت 5 دقیقه بپزید.
نکتهها
- میزان سس، چاشنی، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها