slider image
slider image
سالاد ژامبون
سالاد ژامبونسالاد ژامبون
سالاد ژامبون
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سالاد ژامبون

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد ژامبون

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

کرفس (ساقه)

2 عدد متوسط

ژامبون

200 گرم

خیارشور

2 عدد بزرگ

سس فرانسوی

2 قاشق غذاخوری

پیازچه (ساقه)

2 عدد بزرگ

طرز تهیه سالاد ژامبون

مرحله 1

ابتدا تخم‌مرغ را آبپز کنید، بعد بگذارید خنک شود و پوستش را بگیرید. حالا ژامبون و تخم‌مرغ را نگینی خرد کنید.

مرحله 2

خیارشور، پیازچه و کرفس را ریز خرد کنید.

مرحله 3

همه مواد را در ظرفی بریزید و ترکیب کنید، بعد روی مواد سس فرانسوی بزنید.

عالی

شیرین سلیمی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها