ساندویچ تخم مرغ
این دستور را درست کردی؟
سالاد ژامبون
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد ژامبون
برای 2 نفرتخم مرغ
2 عدد متوسط
کرفس (ساقه)
2 عدد متوسط
ژامبون
200 گرم
خیارشور
2 عدد بزرگ
سس فرانسوی
2 قاشق غذاخوری
پیازچه (ساقه)
2 عدد بزرگ
طرز تهیه سالاد ژامبون
مرحله 1
ابتدا تخممرغ را آبپز کنید، بعد بگذارید خنک شود و پوستش را بگیرید. حالا ژامبون و تخممرغ را نگینی خرد کنید.
مرحله 2
خیارشور، پیازچه و کرفس را ریز خرد کنید.
مرحله 3
همه مواد را در ظرفی بریزید و ترکیب کنید، بعد روی مواد سس فرانسوی بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها