سالاد ژامبون
سالاد ژامبونسالاد ژامبون
سالاد ژامبون

سالاد ژامبون

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟

سالاد ژامبون

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

گاهی اوقات بچه‌ها از اشتها میفتن و هرچی براشون درست می‌کنین، نمی‌خورن؛ اما این‌دفعه فرق می‌کنه! سالاد ژامبون جلوی هر مقاومتی رو می‌گیره. بچه‌ها با اشتیاق، این سالاد رو می‌خورن. تازه این سالاد سرشار از پروتئینه و برای افرادی که رژیم کتوژنیک دارن، گزینۀ مناسبیه. توی میهمانی‌ها هم می‌تونه میز غذاتون رو به زیبایی مزین کنه. سالاد ژامبون رو با اشتها نوش جان کنین.

مواد اولیه

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

کرفس (ساقه)

2 عدد متوسط

ژامبون

200 گرم

خیارشور

2 عدد بزرگ

سس فرانسوی

2 قاشق غذاخوری

پیازچه (ساقه)

2 عدد بزرگ

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا تخم‌مرغ را آبپز کنید، بعد بگذارید خنک شود و پوستش را بگیرید. حالا ژامبون و تخم‌مرغ را نگینی خرد کنید.

مرحله 2

خیارشور، پیازچه و کرفس را ریز خرد کنید.

مرحله 3

همه مواد را در ظرفی بریزید و ترکیب کنید، بعد روی مواد سس فرانسوی بزنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها