slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


بیسکویت داغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بیسکویت داغ

برای 2 نفر

شکر (یا سس کارامل)

به میزان لازم

خامه

2 قاشق غذاخوری

شیر

2 پیمانه

پودر کاکائو

نصف قاشق چای‌خوری

بیسکویت مادر

10 عدد متوسط

طرز تهیه بیسکویت داغ

روش پخت

مرحله اول

شیر را همراه پودر کاکائو، روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

مرحله دوم

بیسکویت مادر را خرد کنید و آن را همراه خامه صبحانه، شکر یا سُس‌ کارامل به ترکیب شیر و کاکائو بیفزایید.

مرحله سوم

این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا یک‌دست شود. همچنین، برای یک‌دست‌شدن مواد، می‌توانید از گوشت‌کوب برقی استفاده کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

اگر غلظت نوشیدنی خیلی زیاد است و بافت سفتی دارد، کم‌کم شیر را اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها