این دستور را درست کردی؟
تیرامیسو
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه تیرامیسو
برای 2 نفربیسکویت ساده (لیدی فینگر یا پتی بور)
1 عدد متوسط
آب (جوش)
1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه
200 گرم
خامه (صبحانه )
200 گرم
پودر قند (یا شکر یا عسل)
2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تیرامیسو
مرحله 1
ابتدا پودر نسکافه را در آبجوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کمی صبر کند تا خنک شود. در این فاصله خامه صبحانه، پنیر و پودر قند را در کاسه بریزید و با همزن خوب ترکیب کنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 2
حالا بسیکوییتها را در نسکافه بزنید کف ظرف مورد نظرتان بچینید. وقتی یک لایه بیسکوییت کف ظرف قرار دادید، کمی از مخلوط خامه و پنیر را روی آن بریزید و پهن کنید، بعد در صورت تمایل با الک روی آن پودر کاکائو بریزید و دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت روی مواد بچینید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت تیرامیسو را در یخچال بگذارید.
- برای راحتی کار میتوانید از ماسوره شیری پزی برای ریختن ترکیب پنیر و خامه روی بیسکوییتها استفاده کنید.
- برای تزیین لایه آخر میتوانید از شکلات رنده شده هم استفاده کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میتوانید به جای خامه صبحانه به همان میزان خامه فرم گرفته استفاده کنید. در اینصورت نباید از شکر یا پودر قند استفاده شود چون خامه فرم گرفته شیرین است.
- پیشنهاد میکنیم دسر را یک روز قبل از مصرف آماده کنید تا بافت منسجمتری داشته باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها