slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان انتظار
360 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


تیرامیسو

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تیرامیسو

برای 2 نفر

بیسکویت ساده (لیدی فینگر یا پتی بور)

1 عدد متوسط

آب (جوش)

1 پیمانه

پنیر ماسکارپونه

200 گرم

خامه (صبحانه )

200 گرم

پودر قند (یا شکر یا عسل)

2 قاشق غذاخوری

پودر نسکافه

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تیرامیسو

مرحله 1

ابتدا پودر نسکافه را در آبجوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کمی صبر کند تا خنک شود. در این فاصله خامه صبحانه، پنیر و پودر قند را در کاسه بریزید و با همزن خوب ترکیب کنید تا مواد یکدست شوند. 

مرحله 2

حالا بسیکوییت‌ها را در نسکافه بزنید کف ظرف مورد نظرتان بچینید. وقتی یک لایه بیسکوییت کف ظرف قرار دادید، کمی از مخلوط خامه و پنیر را روی آن بریزید و پهن کنید، بعد در صورت تمایل با الک روی آن پودر کاکائو بریزید و دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت روی مواد بچینید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت تیرامیسو را در یخچال بگذارید.

  • برای راحتی کار می‌توانید از ماسوره شیری پزی برای ریختن ترکیب پنیر و خامه روی بیسکوییت‌ها استفاده کنید.
  • برای تزیین لایه آخر می‌توانید از شکلات رنده شده هم استفاده کنید.

نوش جان!


نکته‌ها

نکات
  1. می‌توانید به جای خامه صبحانه  به همان میزان  خامه فرم گرفته استفاده کنید. در اینصورت نباید از شکر یا پودر قند استفاده شود چون خامه فرم گرفته شیرین است.
  2. پیشنهاد می‌کنیم دسر را یک روز قبل از مصرف آماده کنید تا بافت منسجم‌تری داشته باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها