slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


سیب خامه‌ای

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیب خامه‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب خامه‌ای

شکر

50 گرم

سیب درختی

2 عدد متوسط

خامه

100 گرم

آب

سه‌چهارم پیمانه

پودر قند (یا پودر قند)

2 قاشق غذاخوری

پودر پسته (برای تزیین)

1 قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه

150 گرم

طرز تهیه سیب خامه‌ای

آماده سازی

مرحله 1

  1. در صورت استفاده از عسل، آن را بن ماری کنید. برای انجام این کار یک کتری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید، بعد عسل را در کاسه‌ای بریزید و روی کتری بگذارید تا نرم شود. سیب‌ها را بشویید، پوست بگیرید، بعد حلقه‌ای برش بزنید و هسته‌ها و قسمت سفت میانی آن‌ها را خارج کنید.
  2. خامه، پنیر و عسل بن‌ماری شده یا پودر قند را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله 1

آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سیب‌ها را اضافه کنید و بگذارید تا حدی بپزند که نرم شوند؛ دقت کنید که سیب‌ها له نشوند.

مرحله 2

سیب‌ها را بیرون بیاورید و در ظرفی بچینید تا خنک شوند. با خامه‌ای که آماده کردید وسط سیب ها را پر کنید و برای تزیین پودر پسته بپاشید. آب و شکرِ سیب‌ها را هم می‌توانید روی حرارت، غلیظ کنید و به صورت سس روی خامه و سیب بریزید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر،عسل یا پودر قند برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. به جای پودر پسته می‌توانید از پودر سایر مغز دانه‌ها یا پودر شکلات استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها