slider image
slider image
دسر شانامو
دسر شانامودسر شانامو
دسر شانامو
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
180 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه-چین

این دستور را درست کردی؟


دسر شانامو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر شانامو

برای 2 نفر

بستنی (وانیلی)

1 عدد متوسط

خامه (صبحانه)

200 گرم

ژلاتین (پودر)

2 قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه

200 گرم

آب (سرد)

نصف پیمانه

شیر عسل غلیظ شده (قوطی)

نصف عدد متوسط

پودر ژله (آلوئه ورا - بسته‌ای)

1 عدد متوسط

طرز تهیه دسر شانامو

مرحله 1

ابتدا پنیر را در حد باز شدن با همزن هم بزنید، سپس خامه را اضافه و حدود 3 الی 4 ثانیه با همزن مخلوط کنید؛ در ادامه بستنی و شیر عسل را نیز اضافه و هم بزنید.

مرحله 2

پودر ژلاتین را با 3/1 لیوان آبجوش بن ماری کنید، سپس اجازه دهید به دمای محیط برسد و آن را به مواد قبلی اضافه و مخلوط کنید.

روش بن ماری ( یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم): برای ذوب کردن از ظرفی فلزی استفاده کنید. ظرف محتوی ژلاتین را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب است قرار دهید و ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید که به تدریج شل شود تا کاملا حل گردد، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

قالب مدنظرتان را چرب کنید(با روغن مایع)  مواد را داخل آن بریزید و 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. پس از این زمان می‌توانید دسر را از قالب جدا و نوش جان کنید. همچنین میتواند دسر را در لیوان یا ظروف دیگر تهیه و سرو کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها