دسر شانامو
معرفی
مواد اولیه دسر شانامو
برای 2 نفر1 عدد متوسط
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
200 گرم
نصف پیمانه
نصف عدد متوسط
1 عدد متوسط
طرز تهیه دسر شانامو
مرحله 1
ابتدا پنیر را در حد باز شدن با همزن هم بزنید، سپس خامه را اضافه و حدود 3 الی 4 ثانیه با همزن مخلوط کنید؛ در ادامه بستنی و شیر عسل را نیز اضافه و هم بزنید.
مرحله 2
پودر ژلاتین را با 3/1 لیوان آبجوش بن ماری کنید، سپس اجازه دهید به دمای محیط برسد و آن را به مواد قبلی اضافه و مخلوط کنید.
روش بن ماری ( یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم): برای ذوب کردن از ظرفی فلزی استفاده کنید. ظرف محتوی ژلاتین را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب است قرار دهید و ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید که به تدریج شل شود تا کاملا حل گردد، سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
قالب مدنظرتان را چرب کنید(با روغن مایع) مواد را داخل آن بریزید و 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. پس از این زمان میتوانید دسر را از قالب جدا و نوش جان کنید. همچنین میتواند دسر را در لیوان یا ظروف دیگر تهیه و سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟