دسر شانامو
دسر شانامودسر شانامو
دسر شانامو

دسر شانامو

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
180 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه-چین

این دستور را درست کردی؟

دسر شانامو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به میان‌وعده‌ای شگفت‌انگیز فکر کنین! آمیزه طعم پنیر و خامه و شیرعسل و ژله و بستنی، دسری به وجود میاره که باهاش انگشت‌هاتون هم می‌خورین! دسر شانامو رو با هر طعم پودر ژله‌ای که دوست دارین، می‌تونین درست کنین. در استحکام استخوان‌ها و مفاصل مؤثره و روزی پرنشاط رو براتون به ارمغان میاره. مراقب خودتون باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

بستنی (وانیلی)

1 عدد متوسط

خامه (صبحانه)

200 گرم

ژلاتین (پودر)

2 قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه

200 گرم

آب (سرد)

نصف پیمانه

شیر عسل غلیظ شده (قوطی)

نصف عدد متوسط

پودر ژله (آلوئه ورا - بسته‌ای)

1 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا پنیر را در حد باز شدن با همزن هم بزنید، سپس خامه را اضافه و حدود 3 الی 4 ثانیه با همزن مخلوط کنید؛ در ادامه بستنی و شیر عسل را نیز اضافه و هم بزنید.

مرحله 2

پودر ژلاتین را با 3/1 لیوان آبجوش بن ماری کنید، سپس اجازه دهید به دمای محیط برسد و آن را به مواد قبلی اضافه و مخلوط کنید.

روش بن ماری ( یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم): برای ذوب کردن از ظرفی فلزی استفاده کنید. ظرف محتوی ژلاتین را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب است قرار دهید و ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید که به تدریج شل شود تا کاملا حل گردد، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

قالب مدنظرتان را چرب کنید(با روغن مایع)  مواد را داخل آن بریزید و 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. پس از این زمان می‌توانید دسر را از قالب جدا و نوش جان کنید. همچنین میتواند دسر را در لیوان یا ظروف دیگر تهیه و سرو کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها