slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه مربا

4.5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خاگینه مربا

برای 2 نفر

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

مربا

4 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر )

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

خلال بادام (یا گردو یا پسته)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه مربا

آماده سازی

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید تا گرم شود، تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید و در ب تابه را بگذارید تا ببندد.

مرحله 2

وقتی روی تخم مرغ تقریبا بسته شد، مربا روی آن بریزید و یک طرف خاگینه را روی طرف دیگر بیندازید. البته شما می توانید خاگینه را به صورت رولی هم آماده کنید.

مرحله 3

در نهایت خاگینه را در ظرف بکشید، بعد آن را برش دهید و با پودر دارچین و خلال بادام تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها