املت هویج
این دستور را درست کردی؟
خاگینه مربا
4.5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خاگینه مربا
برای 2 نفرروغن مایع
4 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ
4 عدد متوسط
مربا
4 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر )
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
خلال بادام (یا گردو یا پسته)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه مربا
آماده سازی
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید تا گرم شود، تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید و در ب تابه را بگذارید تا ببندد.
مرحله 2
وقتی روی تخم مرغ تقریبا بسته شد، مربا روی آن بریزید و یک طرف خاگینه را روی طرف دیگر بیندازید. البته شما می توانید خاگینه را به صورت رولی هم آماده کنید.
مرحله 3
در نهایت خاگینه را در ظرف بکشید، بعد آن را برش دهید و با پودر دارچین و خلال بادام تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها