slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ژاپن

این دستور را درست کردی؟


پنکیک ژاپنی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پنکیک ژاپنی

برای 2 نفر

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

شیر

2 قاشق غذاخوری

شکر

2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در ظرفی، زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کنید.

سفیده را در کاسه همزن بریزید و زرده را در کاسه‌ای جداگانه نگهدارید.

  

مرحله ۲:

وانیل، شیر و نیمی از شکر را به زرده اضافه کنید. بیکینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط کنید، سپس آن را  به زرده اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.

      

مرحله ۳:

سفیده را آن‌قدر با همزن بزنید تا کف کند. باقی‌مانده شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا حجیم شود؛ به‌طوری که وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد.

 

مرحله ۴:

ترکیب زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک، به‌آرامی و به‌صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۵:

مواد را داخل قیف بریزید.

مرحله ۶:

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود، سپس به مقدار یک قاشق چای‌خوری آب داخل تابه بریزید تا داغِ داغ شود.

با قیف، مواد را داخل تابه داغ پایپ کنید و درِ آن را بگذارید تا با بخار پخته شود. کمی بعد، وقتی که روی پنکیک هنوز کمی خام است، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها