این دستور را درست کردی؟
تاسکباب گوشت و صیفیجات
مواد اولیه تاسکباب گوشت و صیفیجات
برای 2 نفرتاس کباب
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
سس
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
کباب
200 گرم
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تاسکباب گوشت و صیفیجات
مرحله 1
پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید.
مرحله 2
گوشت چرخ کرده را با پیاز، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
مرحله 3
حالا از مواد بردارید و با دست آن ها را به صورت گرد شکل دهید. روغن را در تابه داغ کنید و مواد شکل گرفته را در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
بادمجان و کدو را با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید؛ پوست سیب زمینی را بگیرید و با قطر کم برش بزنید. (گرفتن پوست بادمجان و سیب زمینی سلیقه ای است.)
مرحله 5
در یک ظرف پیرکس، ابتدا سیب زمینی بعد بادمجان، سپس گوشت و در نهایت کدو را بچینید.
مرحله 6
رب گوجه، روغن، آب، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید و روی مواد بریزید، سپس روی ظرف را فویل بکشید.
مرحله 7
فر را از قبل گرم کنید و ظرفتان را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 40-50 دقیقه با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد بپزد. 5 دقیقه آخر پخت، فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا روی غذا کمی برشته شود.
مرحله 8
در نهایت می توانید غذا را با گوجه گیلاسی سرخ شده و جعفری ساطوری شده تزئین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها