محلبی
محلبیمحلبی
محلبی

محلبی

4
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


محلبی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

آشنایی با فرهنگ غذای سرزمین‌های غیرمادری، یا به عبارتی دیگه، آشنایی با غذای جدیدی از سرزمینی روی کره زمین، انگار آشناشدن با دنیای جدیده. با خوردن محلبی، وارد سیاره جدیدی می‌شین! پایه اصلی این دسر، پودینگ شیر، یا همون ترکیب شیر و نشاسته‌ست. محلبی، در منطقه خاورمیانه رایجه و با کم‌ترین مواد در منزل تهیه می‌شه.

مواد اولیه محلبی

برای 2 نفر

خامه

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه محلبی

مرحله 1

نشاسته را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

مرحله 2

وقتی مواد غلیظ شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیفتند. در نهایت خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باز شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون خامه بریده بریده می شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها