![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/muhallebi/muhallebi_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/muhallebi/muhallebi_t_hese_tazegi.jpg)
10 دقیقه
محلبی
نسبتاً شیرین
3.5
2 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
مرحله 1
نشاسته را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
مرحله 2
وقتی مواد غلیظ شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیفتند. در نهایت خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باز شود.
نوش جان!
وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون خامه بریده بریده می شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟