محلبی
این دستور را درست کردی؟
مُحلبی بهارنارنج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه مُحلبی بهارنارنج
برای 2 نفرعرق بهارنارنج
2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری
خامه
2 قاشق غذاخوری
شیرگاو
2 پیمانه
شکر
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مُحلبی بهارنارنج
مرحله 1
در قابلمه شیربریزید، نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید. قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید و مدام همبزنید تا شیر بهجوش آید و غلیظ شود.
مرحله 2
حرارت را خاموش کرده، بلافاصله عرق بهارنارنج و خامه را اضافه کنید و همبزنید تا خامه کاملا باز شود.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان شکر و خامه بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته شما میتوانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- میتوانید خامه را در صورت تمایل حذف کنید.
- وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید تا نجوشد و نبُرَد.
- بهجای شکر میتوانید برای 2 نفر از 2 قاشق غذاخوری عسل یا شیره خرما یا توت یا از 2 پیمانه خرده نبات یا 2 شاخه نبات استفاده کنید.
- برای استفاده از عسل، چند ثانیه صبر کنید تا محلبی کمی از حرارت بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها