slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه تخم مرغ

3.8
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خاگینه تخم مرغ

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

طرز تهیه خاگینه تخم مرغ

مرحله 1

در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید، بعد آرد را روی آن الک کنید و زردچوبه، نمک، بکینگ پودر و فلفل بزنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا گرم شود. از مواد داخل تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم یک طرف آن سرخ شود، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها