کوفته انار و گردو
این دستور را درست کردی؟
آش انار
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش انار
برای 2 نفرمواد اولیه آش انار
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
سبزی آش
50 گرم
برنج نیم دانه
یکسوم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
آب انار
1 پیمانه
نمک
1 قاشق مرباخوری
لپه
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
انار (دانه شده برای تزئین)
به میزان لازم
کوفته ریزه
آرد سوخاری
1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده
200 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش انار
آمادهسازی
مرحله 1
پیازها را پوست بگیرید، بعد پیاز داخل آش را نگینی خرد کنید و پیاز کوفتهقلقلی را رنده کنید و آبش را بگیرید.سبزی را هم بشویید و ساطوری خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. به پیاز تفتخورده نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی با هم تفتشان دهید.
مرحله 2
در این مرحله لپه و برنج را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت تا بوی خامی لپه گرفته شود؛ سپس در غذا آب بریزید و اجازه دهید، لپه و برنج با حرارت پایین بپزند.
مرحله 3
در این فاصله برای تهیه کوفتهقلقلی، گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط کنید، خوب ورزشان دهید، بعد با کف دستتان از مواد کمی جدا کنید و گوشت قلقلی درست کنید و اجازه دهید قلقلیها به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا خودشان را بگیرند.
مرحله 4
پس از این که برنج و لپه پختند، سبزی آش را به همراه آب انار و رب انار اضافه کنید و اگر آش کم آب بود، کمی آبجوش هم در آن بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید تا سبزی بپزد و مزهها به خورد هم بروند. رب انار را با کمی آب رقیق کنید تا بهتر در آش حل شود.
مرحله 5
در ماهیتابهای روغن بریزید و کوفتهقلقلیها را خوب در آن سرخ کنید. مقداری از آنها را برای روی آش کنار بگذارید و بقیه را داخل آش بریزید و اجازه دهید با آش بپزند.برای تزیین آش میتوانید روی آن نعناداغ، پیازداغ و ناردونه بریزید.نوش جان!
نکتهها
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها