slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
زمان انتظار
90 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
یزد-فارس-ترکیه-مرکزی

این دستور را درست کردی؟


آش انار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش انار

برای 2 نفر

مواد اولیه آش انار

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سبزی آش

50 گرم

برنج نیم دانه

یک‌سوم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

آب انار

1 پیمانه

نمک

1 قاشق مرباخوری

لپه

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

انار (دانه شده برای تزئین)

به میزان لازم

کوفته ریزه

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش انار

آماده‌سازی

مرحله 1

  1. پیاز‌ها را پوست بگیرید، بعد پیاز داخل آش را نگینی خرد کنید و پیاز کوفته‌قلقلی را رنده کنید و آبش را بگیرید.
  2. سبزی را هم بشویید و ساطوری خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز خرد‌شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. به پیاز تفت‌خورده نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی با هم تفت‌شان دهید.

مرحله 2

در این مرحله لپه و برنج را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت تا بوی خامی لپه گرفته شود؛ سپس در غذا آب بریزید و اجازه دهید، لپه و برنج با حرارت پایین بپزند.

مرحله 3

در این فاصله برای تهیه کوفته‌قلقلی، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط کنید، خوب ورزشان دهید، بعد با کف دستتان از مواد کمی جدا کنید و گوشت قلقلی درست کنید و اجازه دهید قلقلی‌ها به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا خودشان را بگیرند.

مرحله 4

پس از این که برنج و لپه پختند، سبزی آش را به همراه آب انار و رب انار اضافه کنید و اگر آش کم آب بود، کمی آب‌جوش هم در آن بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید تا سبزی بپزد و مزه‌ها به خورد هم بروند.

  • رب انار را با کمی آب رقیق کنید تا بهتر در آش حل شود.

مرحله 5

در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و کوفته‌قلقلی‌ها را خوب در آن سرخ کنید. مقداری از آن‌ها را برای روی آش کنار بگذارید و بقیه را داخل آش بریزید و اجازه دهید با آش بپزند.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها