slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


کوفته انار و گردو

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته انار و گردو

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته انار و گردو

گردو (خرد شده)

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب انار

1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

سس کوفته

گردو (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

آب انار

1 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

رب انار

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوفته انار و گردو

مرحله 1

گوشت را به خوبی چرخ کنید، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، گردو ها را هم خرد کنید.

مرحله 2

گوشت چرخ شده را با پیاز، گردو خرد شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، رب انار، نعنا خشک، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید؛ سپس روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کند.

مرحله 3

پس از اتمام زمان استراحت، از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. روغن را در تابه داغ کنید و کوفته ها را با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

برای تهیه سس، ابتدا در قابلمه روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا بلوری شود؛ سپس گردو ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید و تفت بدهید. رب گوجه و رب انار (میزان رب انار بنا بر سلیقه خودتان قابل کم و زیاد شدن است) را اضافه کنید و تفت دهید. آب جوش و آب انار طبیعی به همراه نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد.

مرحله 5

 کوفته ها را به سس اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا جا بیفتد و سس غلیظ شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها