این دستور را درست کردی؟
کوفته انار و گردو
مواد اولیه کوفته انار و گردو
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته انار و گردو
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
سس کوفته
1 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته انار و گردو
مرحله 1
گوشت را به خوبی چرخ کنید، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، گردو ها را هم خرد کنید.
مرحله 2
گوشت چرخ شده را با پیاز، گردو خرد شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، رب انار، نعنا خشک، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید؛ سپس روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کند.
مرحله 3
پس از اتمام زمان استراحت، از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. روغن را در تابه داغ کنید و کوفته ها را با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
برای تهیه سس، ابتدا در قابلمه روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا بلوری شود؛ سپس گردو ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید و تفت بدهید. رب گوجه و رب انار (میزان رب انار بنا بر سلیقه خودتان قابل کم و زیاد شدن است) را اضافه کنید و تفت دهید. آب جوش و آب انار طبیعی به همراه نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد.
مرحله 5
کوفته ها را به سس اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا جا بیفتد و سس غلیظ شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها