

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
خورش فسنجان گردو با گوشت قلقلی
4.7
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفربرای فسنجان
رب انار
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد کوچک
آب (سرد)
به میزان لازم
روغنمایع
4 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
گردو
100 گرم
برای قلقلی
آرد نخودچی (یا آرد سوخاری)
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
گوشت چرخکرده
200 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش فسنجان گردو با گوشت قلقلی
تهیه قلقلی
مرحله 1
برای تهیه قلقلی، پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز رنده کنید بعد آب پیاز را بگیرید؛ برای این کار میتوانید پیاز را در یک پارچه تمیز بریزید و آن را فشار دهید تا آبش جدا شود.
مرحله 2
گوشت چرخکرده را با پیاز رندهشده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا در زمان پخت، ترک نخورند. هربار، از مواد به ندازه یک گردو بردارید و قلقلیهای کوچکی درست کنید؛ بهتر است قلقلیها را در ظرفی بچینید و بهمدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرد.
مرحله 3
در تابهای روغن بریزید و قلقلیها را در روغنِ داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
تهیه فسنجان
مرحله 1
برای تهیه فسنجان، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. گردو را با چرخگوشت، دو بار چرخ کنید، بعد پیاز را چرخ کنید تا گردوهایی که داخل چرخ گوشت ماندهاند، خارج شوند.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. گردو و پیاز چرخشده را با هم در قابلمه تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کند و بوی خامی آنها گرفتهشود.
مرحله 3
بعد رب انار را به گردو و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس آب بریزید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سس آمادهشده روی حرارت ملایم بپزد و کمی غلیظ شود.
مرحله 4
حالا شکر و نمک را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا شکر حل شود.
مرحله 5
درنهایت قلقلیهای سرخشده را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید؛ اجازه دهید قلقلیها روی حرارت ملایم در سس بپزند و مزه بگیرند. وقتی خورش به روغن افتاد، غذا آماده سرو است. نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها