این دستور را درست کردی؟
اناربیج
مواد اولیه اناربیج
برای 2 نفر1 عدد متوسط
150 گرم
به میزان لازم
2 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه اناربیج
آماده سازی
مرحله 1
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گردو را بکوبید یا رنده کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و با دندانه ریز رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گردو را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. در این مدت چند بار روی آن آب سرد بریزید تا روغن پس دهد.
مرحله 2
سبزی را در یک تابه تفت دهید و به گردو اضافه کنید.
- در صورت تمایل کمی از این سبزی را به صورت خام نگهدارید و در مرحله بعد داخل غذا بریزید.
مرحله 3
آب پیاز رنده شده را بگیرید، سپس آن را با گوشت مخلوط کرده و ورز دهید. حالا به مواد نمک (نصف میزان گفته شده) و نعناع خشک بزنید و از آنها کوفتههایی بهاندازه یک گردو درست کرده و درون روغن سرخ کنید، سپس آنها را داخل گردو و سبزی بریزید.
- میتوانید کوفتهها را بدون سرخ کردن هم درون خورش بریزید، اما این کار کمک میکند کوفته قلقلیها در زمان پخت وا نروند.
- در صورت تمایل سبزیهایی را که در مرحله 2 نگه داشتید، در کنار نعناع خشک یا به جای آن داخل گوشت بریزید و مخلوط کنید تا معطر شود.
مرحله 4
در آخر رب انار یا آب انار ترش را اضافه کنید، نمک (باقیمانده آن)، فلفل و زردچوبه بزنید و اجازه دهید خورش بجوشد تا جا بیفتد.
- غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.
- درصورت تمایل میتوانید، یک قاشق آرد در کمی آب ولرم حل کرده و برای قوام خورش به آن اضافه کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- بهجای 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار ترش میتوانید از 1 تا 2 پیمانه آب انار ترش استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها