این دستور را درست کردی؟
کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)
مواد اولیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)
برای 2 نفرکباب
1 قاشق چایخوری
300 گرم
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
سس
نصف قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
یک و نیم قاشق غذاخوری
40 گرم
2 عدد متوسط
طرز تهیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)
طرز تهیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)
آمادهسازی:
- فلفل دلمهها را بشویید.
- سیر را پوست بگیرید و بشویید.
- پیاز و جعفری را کاملاً ساطوری کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید.
- پیاز خلالی، جعفری ساطوری و سماق را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
برای تهیه سس موهامارا: فلفلدلمهها را روی شعله کبابی کنید. بعد از پخت کامل پوستشان را بگیرید، هسته سر آنها را جدا کنید و در ظرفِ مخلوطکن بریزید.
مرحله ۲:
سیر، گردو، روغنزیتون، زیره، پیاز، رب انار، نمک و فلفل را هم داخل مخلوطکن بریزید و مواد را مخلوط کنید. سُس موهامارا را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله ۳:
در ظرفی، پیاز، جعفری و ادویهها را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری از سُس موهامارا را به مخلوط اضافه کنید و دوباره زیرورو کنید.
مرحله ۴:
مخلوط گوشت را بهصورت کبابهای گِرد شکل دهید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله ۵:
در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کبابها را در تابه سرخ کنید.
مرحله ۶:
گوجهفرنگی، مخلوط پیاز و جعفری و بقیه سس موهامارا را به کبابها اضافه کرده، سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها