slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
لبنان

این دستور را درست کردی؟


کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)

برای 2 نفر

کباب

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

پاپریکا (دودی)

نصف قاشق چای‌خوری

دارچین

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

جعفری

2 قاشق غذاخوری

سس

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

یک و نیم قاشق غذاخوری

زیره سبز

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

نصف عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

رب انار

یک و نیم قاشق غذاخوری

گردو

40 گرم

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

طرز تهیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)

طرز تهیه کباب موهامارا (کباب محمره لبنانی)

آماده‌سازی:

  • فلفل دلمه‌ها را بشویید.
  • سیر را پوست بگیرید و بشویید.
  • پیاز و جعفری را کاملاً ساطوری کنید.
  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید.
  • پیاز خلالی، جعفری ساطوری و سماق را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

برای تهیه سس موهامارا: فلفل‌دلمه‌ها را روی شعله کبابی کنید. بعد از پخت کامل پوستشان را بگیرید، هسته سر آن‌ها را جدا کنید و در ظرفِ مخلوط‌کن بریزید.

مرحله ۲:

سیر، گردو، روغن‌زیتون، زیره، پیاز، رب‌ انار، نمک و فلفل را هم داخل مخلوط‌کن بریزید و مواد را مخلوط کنید. سُس موهامارا را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله ۳:

در ظرفی، پیاز، جعفری و ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری از سُس موهامارا را به مخلوط اضافه کنید و دوباره زیرورو کنید.

مرحله ۴:

مخلوط گوشت را به‌صورت کباب‌های گِرد شکل دهید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله ۵:

در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کباب‌ها را در تابه سرخ کنید.

مرحله ۶:

گوجهفرنگی، مخلوط پیاز و جعفری و بقیه سس موهامارا را به کباب‌ها اضافه کرده، سرو کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها