slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


کباب ترش

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کباب ترش

برای 2 نفر

کباب

زردچوبه ( )

1 قاشق چای‌خوری

روغن

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

سس

آب

1 پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

رب انار

2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گردو

30 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش

آماده‌سازی:

  • پیازها را بشویید و پوست بگیرید. نیمی از پیازها را نگینی خرد کنید، نیم دیگر پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • گردو را نیم‌کوب کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز نگینی را در تابه تفت دهید تا بلوری شود. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۲:

رب‌گوجه را به تابه اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله ۳:

ربّ انار، گردو، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله ۴:

در کاسه‌ای گود، پیاز رنده‌شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و آن‌قدر ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله ۵:

مخلوط را با دست به‌صورت کباب‌های گرد شکل دهید. در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کباب‌ها را در تابه سرخ کنید.

مرحله ۶:

سس رب‌گوجه را به کباب‌ها اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید.  اجازه دهید به‌مدت ۲۰ دقیقه بپزد و سس به خورد گوشت‌ها برود.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها