این دستور را درست کردی؟
کباب ترش
مواد اولیه کباب ترش
برای 2 نفرکباب
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
300 گرم
سس
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
30 گرم
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
طرز تهیه کباب ترش
طرز تهیه کباب ترش
آمادهسازی:
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید. نیمی از پیازها را نگینی خرد کنید، نیم دیگر پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- گردو را نیمکوب کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز نگینی را در تابه تفت دهید تا بلوری شود. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۲:
ربگوجه را به تابه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
مرحله ۳:
ربّ انار، گردو، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله ۴:
در کاسهای گود، پیاز رندهشده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله ۵:
مخلوط را با دست بهصورت کبابهای گرد شکل دهید. در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کبابها را در تابه سرخ کنید.
مرحله ۶:
سس ربگوجه را به کبابها اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید. اجازه دهید بهمدت ۲۰ دقیقه بپزد و سس به خورد گوشتها برود.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها