این دستور را درست کردی؟
آش ترش گلستان
مواد اولیه آش ترش گلستان
برای 2 نفرمواد اولیه آش ترش گلستان
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
2 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد بزرگ
طرز تهیه آش ترش گلستان
آماده سازی
مرحله 1
- برنج را پاک کنید و بشویید.
- سبزیها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
- سیر و پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس سیر را رنده کنید و پیاز را نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج را در مقداری آب، آنقدر بپزید تا وا برود.
مرحله 2
سبزیها را در برنج پخته بریزید.
- در صورت نیاز آب اضافه کنید.
مرحله 3
پیاز را در روغن سرخ کنید و زردچوبه بزنید. سیرداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه شود.)
مرحله 4
پس از پختِ سبزیها، نمک، فلفل، رب انار، سیرداغ و پیازداغ را به آش اضافه کنید و صبر کنید تا جا بیفتد.
مرحله 5
نعناداغ آماده کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 6
آش که جا افتاد، آن را با نعناداغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
سبزیجات را بههمراه برنج و مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آنقدر بپزند که برنج وا برود.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
سیر داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه شود.)
مرحله 4
پس از پختِ برنج و سبزی، سیرداغ، پیازداغ، نمک، فلفل و رب انار را به آش اضافه کرده و صبر کنید، جا بیفتد.
مرحله 5
نعناع داغ آماده کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 6
آش که جا افتاد آن را با نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- مقدار رب انار بسته به غلظت و ترشی آن و ذائقه شما میتواند، تغییر کند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها