![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/iranian-dolma-with-cabbage-leaves/iranian_dolma_with_grape_leaf_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/iranian-dolma-with-cabbage-leaves/iranian_dolma_with_grape_leaf_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری
150 گرم
350 گرم
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
150 گرم
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
آمادهسازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
برنج و لپه را جداگانه بپزید.
مرحله 2
در تابهای پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
برنج که پخت، لپه پخته و پیازداغ را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
پس از آن گوجهفرنگی و سبزی را داخل آش بریزید.
مرحله 5
در این فاصله کوفته قلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفتهقلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 6
وقتی سبزی نیمپز شد، کوفتهقلقلی را در آش بریزید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید و اجازه دهید آش با حرارت جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
برنج و لپه را با مقداری آب به پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی برنج خوب پخت و لعاب داد، گوجهفرنگی و سبزی را اضافه کنید.
مرحله 4
در این فاصله کوفتهقلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفتهقلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 5
وقتی سبزی نیمپز شد، کوفتهقلقلی را در آش بریزید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟