slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


آش آبغوره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش آبغوره

برای 2 نفر

مواد اولیه آش آبغوره

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

لوبیا چشم بلبلی

نصف پیمانه

سبزی آش (جعفری و تره)

1 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

آبغوره

نصف پیمانه

گوجه فرنگی

250 گرم

آب مرغ (آب مرغ یا آب گوشت)

1 پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

برنج

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه آش آبغوره

آماده سازی

مرحله 1

  1.  لوبیا چشم بلبلی و برنج را جداگانه پاک کرده وبشویید.
  2. سبزی را پاک کرده ، شسته و خرد کنید.
  3. هویج و پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید.
  4. هویج و پیاز را نگینی خرد کنید.
  5. سیر را رنده کنید.
  6. گوجه را شسته، در صورت تمایل پوست گرفته سپس رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

لوبیا را بار بگذارید .

مرحله 2

برنج را جداگانه بپزید تا شکفته شود و لعاب دهد.

مرحله 3

در این فاصله پیاز  خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود و بعد به آن زردچوبه زده و مجدد کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 4

لوبیای پخته را آبکش کرده و به برنج پخته اضافه کنید.

مرحله 5

در این مرحله گوجه، آب مرغ یا گوشت ، سبزی و پیاز داغ را به لوبیا و برنج پخته اضافه کرده و صبر کنید آش جا بیفتد.

مرحله 6

نعناع داغ تهیه کنید. به طرز تهیه نعناع داغ مراجعه شود .

مرحله 7

پس از جا افتادن آش ، آبغوره، نمک،فلفل و نعناع داغ را داخل آش ریخته و اجازه دهید آش کمی بجوشد.

قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.

در صورت تمایل آش را با پیاز داغ یا  نعناع داغ تزیین کنید.

نکته‌ها

در این آش میزان تره و جعفری باید مساوی باشد.

به جای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیم دانه ( خرده برنج یا برنج آشی ) هم استفاده کنید

بهتر است لوبیا را  از شب قبل  یا حداقل 8ساعت قبل از پخت ، در کاسه پر از آب(تا سطح روی حبوبات)  بخیسانید. در این مدت چندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.این کار به زودتر پختن آن هم کمک میکند.

میزان آبغوره میتواند بسته به ذائقه شما،کمتر یا بیشتر از این مقدار باشد.

میتوانید به جای گوجه فرنگی از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

افزودن آب مرغ یا گوشت به خوش طعم شدن آش کمک میکند.

به جای لوبیا چشم بلبلی میتوانید از لوبیا قرمز ریز هم استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها