این دستور را درست کردی؟
آش آبغوره
مواد اولیه آش آبغوره
برای 2 نفرمواد اولیه آش آبغوره
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 پیمانه
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
250 گرم
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش آبغوره
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا چشم بلبلی و برنج را جداگانه پاک کرده وبشویید.
- سبزی را پاک کرده ، شسته و خرد کنید.
- هویج و پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید.
- هویج و پیاز را نگینی خرد کنید.
- سیر را رنده کنید.
- گوجه را شسته، در صورت تمایل پوست گرفته سپس رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
لوبیا را بار بگذارید .
مرحله 2
برنج را جداگانه بپزید تا شکفته شود و لعاب دهد.
مرحله 3
در این فاصله پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود و بعد به آن زردچوبه زده و مجدد کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 4
لوبیای پخته را آبکش کرده و به برنج پخته اضافه کنید.
مرحله 5
مرحله 6
نعناع داغ تهیه کنید. به طرز تهیه نعناع داغ مراجعه شود .
نکتهها
در این آش میزان تره و جعفری باید مساوی باشد.
به جای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیم دانه ( خرده برنج یا برنج آشی ) هم استفاده کنید
بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8ساعت قبل از پخت ، در کاسه پر از آب(تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.این کار به زودتر پختن آن هم کمک میکند.
میزان آبغوره میتواند بسته به ذائقه شما،کمتر یا بیشتر از این مقدار باشد.
میتوانید به جای گوجه فرنگی از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
افزودن آب مرغ یا گوشت به خوش طعم شدن آش کمک میکند.
به جای لوبیا چشم بلبلی میتوانید از لوبیا قرمز ریز هم استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها