اسلایس شَعریه
اسلایس شَعریهاسلایس شَعریه
اسلایس شَعریه

اسلایس شَعریه

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟

اسلایس شَعریه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

شیرینی شَعریه در مناطق حاشیۀ خلیج فارس رایجه. توی مناسبت‌ها و مراسم‌ خانوادگی به‌عنوان دسر استفاده می‌شه. اسلایس شَعریه، ریشه در فرهنگ غذاییِ عربی داره و بافت نرمش، موقع خوردن توی دهان آدم آب می‌شه. زعفرانِ موجود در این نوع شیرینی، روحیه‌تون رو شاداب می‌کنه.

مواد اولیه

برای 4 نفر
برای شعریه

بکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

روغن جامد

1 قاشق چای‌خوری

آب

نصف پیمانه

پودر نارگیل

1 پیمانه

شعریه (بسته)

1 عدد متوسط

شیر خشک

1 پیمانه

روغن مایع

نصف پیمانه

برای شیره

آب

نصف پیمانه

آبلیمو

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم‌کرده-غلیظ)

1 قاشق غذاخوری

شکر

سه‌چهارم پیمانه

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

تهیه شیره

در قابلمه‌ای آب، شکر، زعفران، هل و آب‌لیمو را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و اجازه دهید به ‌مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشد تا به غلظت مناسب برسد، سپس شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا شیره خنک شود.

تهیه لایه میانی

مرحله 1

شیرخشک، شکر، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را با هم ترکیب کنید؛ با همزن دستی بزنید تا هوا وارد مواد شود.

مرحله 2

حالا تخم‌مرغ، آب و روغن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کرمی یکدست به‌دست آید.

تهیه شعریه

مرحله 1

ابتدا فر را در دمای 170 درجه تنظیم و روش کنید تا گرم شود. شعریه را در بسته خود یا در کاسه خوب خردکنید. کف یک ظرف پیرکس یا نسوز سایز متوسط را با روغن جامد، کاملا چرب کنید و نیمی از شعریه خردشده را در ظرف بریزید تا جایی که کاملا کف ظرف را بپوشاند.

مرحله 2

حالا مخلوط کرمی را روی شعریه بریزید و خوب صاف کنید و بعد هم باقی‌مانده شعریه را روی آن بریزید و پخش کنید تا سطح کرمی را کاملا بپوشاند.

مرحله 3

ظرف را در فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم کرده‌اید، به مدت 20 الی 30 دقیقه بگذارید، حواستان باشد 20 دقیقه اول درب فر را باز نکنید تا شعریه کاملا بپزد و طلایی شود.

مرحله 4

پس از طلایی‌شدن شعریه، آن را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود، بعد شیره خنک‌شده را روی آن بریزید. وقتی شیره کامل جذبِ شعریه شد، برش بزنید و با مغزی‌جات دلخواه تزیین کنید. نوش‌جان!

نکته‌ها

  1. بجای تهیه شیره می‌توانید از شیرعسل تغلیظ‌شده استفاده کنید.
  2. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها