سالاد بادمجان
این دستور را درست کردی؟
سیربیج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سیربیج
برای 2 نفرمواد اولیه سیربیج
سیر (بوته)
2 عدد متوسط
جگر سفید گوسفند
250 گرم
سبزی چوچاق
250 گرم
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
دنبه
250 گرم
فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سیربیج
آماده سازی
مرحله 1
- سیر را شسته، پوست بگیرید و رنده کنید.
- گوجه را بشویید و رنده کنید.
- چوچاق را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک تابه کمی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید، سپس چوچاق را اضافه کرد و با سیر تفت دهید.
مرحله 2
حالا نمک، فلفل و گوجه را اضافه کنید.
مرحله 3
در نهایت و پس از آنکه آب گوجه گرفته شد، قرمه را به مواد افزوده و ده دقیقه روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها