slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
مازندران

این دستور را درست کردی؟


سیربیج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیربیج

برای 2 نفر

مواد اولیه سیربیج

سیر (بوته)

2 عدد متوسط

جگر سفید گوسفند

250 گرم

سبزی چوچاق

250 گرم

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

دنبه

250 گرم

فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیربیج

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیر را شسته، پوست بگیرید و رنده کنید.
  2. گوجه را بشویید و رنده کنید.
  3. چوچاق را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک تابه کمی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید، سپس چوچاق را اضافه کرد و با سیر تفت دهید.

مرحله 2

حالا نمک، فلفل و گوجه را اضافه کنید.

مرحله 3

در نهایت و پس از آنکه آب گوجه گرفته شد، قرمه را به مواد افزوده و ده دقیقه روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها