slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


کوفته سوئدی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته سوئدی

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته سوئدی

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

300 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

جعفری (برای تزئین)

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سوخاری (یا پودر نان)

2 قاشق غذاخوری

سس

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

سویا سس

1 قاشق مرباخوری

کره

50 گرم

عصاره گوشت

1 عدد متوسط

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوفته سوئدی

مرحله 1

گوشت چرخ کرده مرغ، آرد سوخاری، شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و ادویه را در کاسه بریزید و به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله 2

روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا 1 ساعت استراحت کند.

مرحله 3

پس از اتمام زمان استراحت، در این قسمت تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید.

مرحله 4

کوفته ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

تابه یا قابلمه ای را روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، کره را در آن بیندازید تا ذوب شود، سپس آرد را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. جوز هندی، نمک، فلفل، سویا سس و عصاره گوشت را با آب جوش اضافه کنید (به میزان نمک دقت کنید، زیرا عصاره گوشت حاوی نمک است و ممکن است غذای شما شور شود). زمانی که سس شما به درجه جوش رسید و کمی غلیظ شد کوفته ها را اضافه کنید و شعله را بر روی حرارت ملایم قرار دهید، تا مزه ها به خورد هم بروند و سس غلیظ تر شود. 

مرحله 6

خامه را با سس کوفته رقیق کنید و به مواد اضافه کنید؛ مراقب باشید زمان اضافه کردن خامه، سس نجوشد صرفا در حدی روی حرارت نگه دارید که گرم شود. در نهایت روی کوفته ها را با جعفری خرد شده تزیین و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها