این دستور را درست کردی؟
کوفته سوئدی
مواد اولیه کوفته سوئدی
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته سوئدی
2 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
سس
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
50 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته سوئدی
مرحله 1
گوشت چرخ کرده مرغ، آرد سوخاری، شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و ادویه را در کاسه بریزید و به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله 2
روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا 1 ساعت استراحت کند.
مرحله 3
پس از اتمام زمان استراحت، در این قسمت تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید.
مرحله 4
کوفته ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5
تابه یا قابلمه ای را روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، کره را در آن بیندازید تا ذوب شود، سپس آرد را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. جوز هندی، نمک، فلفل، سویا سس و عصاره گوشت را با آب جوش اضافه کنید (به میزان نمک دقت کنید، زیرا عصاره گوشت حاوی نمک است و ممکن است غذای شما شور شود). زمانی که سس شما به درجه جوش رسید و کمی غلیظ شد کوفته ها را اضافه کنید و شعله را بر روی حرارت ملایم قرار دهید، تا مزه ها به خورد هم بروند و سس غلیظ تر شود.
مرحله 6
خامه را با سس کوفته رقیق کنید و به مواد اضافه کنید؛ مراقب باشید زمان اضافه کردن خامه، سس نجوشد صرفا در حدی روی حرارت نگه دارید که گرم شود. در نهایت روی کوفته ها را با جعفری خرد شده تزیین و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها