این دستور را درست کردی؟
کتلت مرغ با بادام برشته
مواد اولیه کتلت مرغ با بادام برشته
برای 2 نفرمواد اولیه کتلت مرغ با بادام برشته
25 گرم
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
400 گرم
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه کتلت مرغ با بادام برشته
مرحله 1
ابتدا قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید، بعد در تابه تفت دهید تا آبشان گرفته شود. در نهایت آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 2
نان تست یا مغز نان سفید را در شیر بخیسانید، سپس در آبکش بریزید تا خیسیِ نان گرفته شود.
مرحله 3
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید؛ گوشت چرخکرده مرغ را با پیاز، نان خیس خورده، قارچ، جوز هندی، دارچین، میخک و تخم مرغ مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.
مرحله 4
آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید، از مایه کتلت بردارید، با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ شده بر روی حرارت ملایم، سرخ کنید.
مرحله 5
کره را در یک ماهیتابه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس بادام های پوست گرفته را در کره تفت دهید تا رنگ بگیرند، بعد آن ها را روی کتلت ها قرار دهید.
نکتهها
برای گرفتن پوست بادام، آن ها را در آب جوش چند دقیقه بجوشانید، سپس از آب خارج کنید و پوست روی بادام ها را بگیرید.
بادام را بدون روغن در ماهیتابه یا فر تست کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها