slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کتلت مرغ با بادام برشته

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کتلت مرغ با بادام برشته

برای 2 نفر

مواد اولیه کتلت مرغ با بادام برشته

کره

25 گرم

نان تست (نان تست یا مغز نان سفید)

2 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

شیرگاو

نصف پیمانه

آرد سوخاری

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

100 گرم

میخک (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده مرغ

400 گرم

بادام (پوست گرفته)

نصف پیمانه

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

1 عدد کوچک

نمک

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه کتلت مرغ با بادام برشته

مرحله 1

ابتدا قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید، بعد در تابه تفت دهید تا آبشان گرفته شود. در نهایت آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 2

نان تست یا مغز نان سفید را در شیر بخیسانید، سپس در آبکش بریزید تا خیسیِ نان گرفته شود.

مرحله 3

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید؛ گوشت چرخ‌کرده مرغ را با پیاز، نان خیس خورده، قارچ، جوز هندی، دارچین، میخک و تخم مرغ مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.

مرحله 4

آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید، از مایه کتلت بردارید، با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ شده بر روی حرارت ملایم، سرخ کنید.

مرحله 5

کره را در یک ماهیتابه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس بادام های پوست گرفته را در کره تفت دهید تا رنگ بگیرند، بعد آن ها را روی کتلت ها قرار دهید.

نکته‌ها

برای گرفتن پوست بادام، آن ها را در آب جوش چند دقیقه بجوشانید، سپس از آب خارج کنید و پوست روی بادام ها را بگیرید.

بادام را بدون روغن در ماهیتابه یا فر تست کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها